Bricks Advocaten zet dossiers verder

Advocate Els Verté zal na 29 jaar advocatuur de balie verlaten voor een nieuwe uitdaging.

Zij zal aantreden als directeur van Vzw Boeren op een Kruispunt.

Vzw Boeren op een Kruispunt is een hulporganisatie voor alle Vlaamse boeren en tuinders in nood met als doel om alle Vlaamse land-en tuinbouwers te begeleiden bij financiële, economische, psychologische, technische of sociale problemen.

Op een hoogtepunt in haar carrière en in een voor iedereen onzekere periode kiest meester Verté voor een nieuwe uitdaging.

Dit is een teken van ambitie, durf en sociaal engagement volgens meester Céline De Pauw, hoofd van de tak personen- en familierecht bij Bricks Advocaten.

Wij delen de visie van confrater Verté over de wijze van uitvoering van onze taak als advocaat en zetten ons met plezier verder in voor haar dossiers en het netwerk dat zij in de loop der jaren heeft opgebouwd.

Bricks Advocaten is tevreden met het vertrouwen dat zij als kantoor krijgen van iemand met jaren ervaring en wenst meester Verté alle succes met haar nieuwe uitdaging.

Een specifiek probleem of een vraag neem gerust contact op met ons kantoor op per e-mail (info@bricksadvocaten.be) of telefonisch (09/269.00.06).