Verkeers- & aansprakelijkheidsrecht

Beging u een verkeersovertreding of was u zelf slachtoffer van een verkeersongeval? 

Wanneer u bent gedagvaard voor de Politierechtbank staan wij u bij in zowel de lichte overtredingen zoals een snelheidsovertreding, vervallen keuring, verboden richting als bij de zwaardere overtredingen zoals alchololintoxicatie, drugsintoxicatie en vluchtmisdrijf.

Wij lichten u dan ook niet alleen in over de bestraffing die u te wachten staat maar staan u bij om samen met u de juiste verdediging en verdere aanpak voor te bereiden. Op die manier zal de rechter mogelijks toch enige mildheid aan de dag leggen!

Indien u zelf of iemand die u nauw aan het hart ligt slachtoffer was van een verkeersongeval of enig ander ongeval, is het belangrijk dat dit op een correcte manier wordt afgehandeld.

Wanneer u als slachtoffer niet in fout bent en materiële of lichamelijke schade hebt geleden, dient u hiervoor vergoed te worden en helpen wij u graag om een schade-eis op te maken zodanig dat u als slachtoffer een passende schadevergoeding verkrijgt.

Ook wanneer u zich niet kan vinden in het voorstel van de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij, of er een betwisting is omtrent de aansprakelijkheid kan u gerust om ons advies vragen!

Wij trachten dan voor u een objectief advies op te maken zodanig dat u weet waar u aan toe bent en hoe groot uw schadevergoeding eventueel zou zijn.

Onze experten

Ingo Arnou
Céline De Pauw

Nieuws en publicaties

Uw boete berekenen na verkeersovertreding?

Bricks Advocaten zet dossiers verder

Overzicht van de heropstart van de zittingen voor de Rechtbank

Ons cliënteel aan het woord